Тихомир Георгиев поздрави жителите на Хасково за празника

Поздрав към жителите на град Хасково, по повод празника на града отправи Тихомир Георгиев – регионален лидер на Коалиция „Български възход” и водач на листата за участие в парламентарния вот. За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя с празника на нашия град, се казва в неговото обръщение.

Нека в този светъл ден преди всичко благодарим на нашия небесен  покровител, Света Богородица, за това, че бди над нас, че ни превежда през трудностите, че е нашият застъпник пред Бог и го моли да ни дари с всичко, което ни е потребно за земния живот, каза Тихомир Георгиев.

Тази година празнуваме свободни от ограниченията, наложени ни от пандемията. Но дори и в тържествения ден не можем да се откъснем от усещането, че светът вече е по-различен, неспокоен и тревожен, че неизвестността не ни дава възможност уверено да планираме действията си… От друга страна, българският народ и хасковлии са преживели много, преминали са през тегоби и изпитания, за да ни завещаят това, което имаме днес. Били са единни и сплотени, находчиви и предприемчиви, вярващи и силно обичащи Отечеството и родния си град. Това е, от което имаме нужда днес. Единствено християнските и общочовешките ценности и добродетели, взаимната подкрепа помежду ни, стремежът към общото благо и преуспяване могат да ни обединят и да ни направят по-силни, се казва в приветствието на Тихомир Георгиев.

Благодаря Ви, хора от Хасково по произход и дух, за делата и идеите, за усилията и приноса градът ни да става все по-добро място за живот, работа и творчество. Длъжни сме да бъдем упорити и да не се предаваме пред трудностите – заради паметта на нашите деди и заради бъдещето на нашите деца, добавя още водачът на листата на Коалиция „Български възход”.