Община Мъглиж се включва в кампанията „Да изчистим България заедно”

На 17 септември 2022 г. жителите от всички населени места в Община Мъглиж ще се включат в Националната кампания „Да изчистим България заедно“. През 2022 г. Световният ден на почистването на планетата, в който за пореден път ще се включи и България, ще се проведе на 17 септември. Управителният съвет на ПУДООС е решил да подпомогне инициативата като е проведена обществена поръчка за осигуряване на общо 3 495 бонове за дизелово гориво и бензин, нужни за кампанията. Те ще се използват в голяма верига бензиностанции. Областна администрация-Хасково предостави необходимия брой ваучери на общините на територията на областта, изразили желание да участват.

Култова снимка със Стефан Янев стана тотален хит в Туитър

Заради аналогията с последния албум на „Бийтълс”, тази снимка на лидера на Коалиция „Български възход”  – Стефан Янев се превърна в тотален хит в социалната мрежа Туитър. Само за броени часове след публикуването й, тя бе вече имаше над 45 000 гледания. За какво всъщност става въпрос?

На 8-ми август 1969-а, четирима мъже пресичат една лондонска улица и това кратко и най-банално действие влиза в историята. През следващите години всеки ден десетки и стотици фенове, а и доста звезди преминават по същата зебра, по стъпките на онези четиримата.

Обложката на „Abbey Road“, последния записан албум на „Бийтълс”, е не само една от най-незабравимите в историята на музиката. На избрания за обложката кадър четиримата се отдалечават от студиото, в което на практика повече няма да записват Случайно или не, начело е Джон Ленън, който вече е решил да напусне групата. 53 години по-късно група хора пресича пешеходна пътека на булевард „България”. Никой тогава не предполага, че това е началото на пътя на една млада партия, която ще играе съществена роля в политическия живот на България през следващите години. Става въпрос за „Български възход” водена от бившия служебен премиер на страната и неин лидер генерал Стефан Янев. Редом до него върви местният координатор на партията Тихомир Георгиев, следвани от останалите от листата на коалицията.

На избрания от репортера кадър групата се приближава към центъра на града и към своята историческа роля в бъдещето на страната. Всички съвпадения в този репортаж не са търсени умишлено и са чиста случайност!

Коалиция „Български възход” е №15 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!