Откриват „Банско Опера-Фест“ със „Севилският бръснар“

С една от най-популярните творби на италианския композитор Джоакино Росини започва поредното издание на „Банско Опера-Фест“. Тази вечер жителите и гостите на  планинския курорт ще могат да се насладят на комедийната  опера „Севилският бръснар“, която ще се играе под открито небе, на площада в Банско. 

В събота ще бъде представен мюзикълът „Бодигард“, създаден по хитовете на Уитни Хюстън. За най-малките любители на хубавата музика детската вокално-театрална формация „Таласъмче“ ще представи спектакъла „Трите феи и спящата красавица“. Входът е свободен. 

Георги Михайлов честити празника на всички гълъбовци

Кандидатът за кмет на община Гълъбово Георги Михайлов поздрави всички жители на общината с празника на Гълъбово – 31 август. Той заяви, че не притеснява да излезе пред всички жители на общината и да заяви това, което ще направи реалност в случай, че бъде избран.

Направихме вестник в няколко хиляди екземпляра, които ще си ги раздам лично, искам всеки да ме познава и да знам, че съм направил всичко възможно да знаете, кой стои срещу вас и за кого гласувате, а не да се показваме в последния момент и да обещаваме светло бъдеще, а по дела нищо! Ще съм благодарен на всеки един от вас за отделеното време, очаквайте ме скоро да ви посетя! Благодаря, бъдете живи и здрави и честит празник! Пълният текст на Предизборната програма на кандидата за кмет на община Гълъбово Георги Михайлов можете да видите тук!