Хората: “В Чирпан за последните 4 години не се е случило нищо”

За 4 години мандат – не се случи нито една значителна инвестиция, която да създаде работни места и да направи възможен живота на младите хора в Чирпан. Имаме тройно повишение на цената на водата, която стана най-скъпата в България. Това споделят жители на Чирпан в социалните медии за управлението на кмета Ивайло Крачолов.

В същото време населението е намаляло с хиляди. Младите бягат, старите умират. На този фон имаме ремонт на парка, ремонт на някоя улица, няколко концерта за празника на града. Това са неща сами по себе си добри, но те не решават нито един от големите проблеми на Чирпан – бягството на младите хора и обезлюдяването. В здравеопазването и образованието за последните 4 години не се е случило нищо, но е казано от сърце. Градът и общината извън два-три централни булеварда изглежда запусната и мръсна. Селата са забравени. А кметът и общинските съветници – румени и засмени се готвят за нов мандат

В община Тунджа пръскат срещу кърлежи и гризачи

В община „Тунджа“ продължава борбата срещу кърлежи и гризачи в обществени пространства и сгради. От 30 август до 4 септември 2023 г. започват дейности по дератизация и дезакаризация в обществени пространства и сгради на територията на община „Тунджа“. По график ще бъдат третирани тревните площи срещу кърлежи около кметствата и в детските заведения, а сградите ще бъдат обработени срещу гризачи.